Mini tarte raw vegane

img_20160919_132814

Ieri am sarbatorit 12 ani de casnicie, iar anul asta am optat pentru un dulce raw vegan.

 

 

Ingrediente:

 

Pentru blat:

 

200 g migdale

3 linguri fulgi ovaz

2 linguri miere

2 linguri ulei de cocos

 

Pentru crema:

 

1 avocado mare, foarte bine copt

1 lingura cacao raw

2 linguri miere

 

Preparare:

 

Macina migdalele, nu foarte fin. Intr-un bol amesteca-le cu faina de ovaz, mierea si uleiul de cocos topit. Omogenizeaza cu mana.

Ia 6 forme de mini-tarte, din acelea mai mari, unge-le bine cu ulei, imparte aluatul in 6, pune in fiecare forma de tarta aluat si cu mana incepe sa tapetezi formele urcand si pe pereti. Atentie sa nu fie foarte subtire intins aluatul, caci va fi greu de scos.

Da la  frigider formele pentru 2-3 ore.

Intre timp, intr-un alt bol mixeaza avocado cu mierea si cacaua. Rezulta o crema pufoasa, cremoasa, o budinca de cioco minunata. Pune un capac si pastreaza la frigider.

Scoate formele de tarta de la frigider, cu un cutit te ajuti ca sa scoti aluatul din fiecare forma. Cu rabdare le vei scoate intregi.

In fiecare forma pui 2 lingurite generoase de budinca de avocado si decorezi dupa imaginatie.

Se pastreaza la rece.

 

Pofta buna!

img_20160919_132738

img_20160919_133224

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s