Overnight oats – mic dejun de toamna

dsc07749

Ca tot a inceput scoala, un mic dejun sanatos!

 

Ingrediente:

 

150 g fulgi de ovaz

50 g zmeura proaspata

50 g afine proaspete

300 ml apa

2 linguri miere

1 para dulce si zemoasa, de toamna

5 frunze proaspete de menta

 

 

Preparare

 

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz cu apa, mierea, fructele de padure si menta tocata marunt. Lasa peste noapte la frigider sa se infuzeze aromele iar fulgii sa se inmoaie si sa absoarba excesul de lichid.

A doua zi amesteca bine, toarna compozitia intr-un borcan si decoreaza cu bucatele de pere.

 

POfta buna!

 

dsc07757

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s