Terci cu ovaz si mango

14079775_10208941429306012_602823327490235576_n

Gustarea de seara…

 

Ingrediente:

 

100 g fulgi de ovaz

1 cana de 300 ml lapte de soia

1 mango foarte bine copt

1 lingura miere

1 nectarina

1 para

struguri

 

Preparare:

 

Intr-un bol pui fulgii, laptele de soia si mierea. Lasi peste noapte la frigider.

A doua zi amesteci terciul cu pireul de mango si fructele proaspete.

 

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s