Terci cu ovaz si mango

14079775_10208941429306012_602823327490235576_n

Gustarea de seara…

 

Ingrediente:

 

100 g fulgi de ovaz

1 cana de 300 ml lapte de soia

1 mango foarte bine copt

1 lingura miere

1 nectarina

1 para

struguri

 

Preparare:

 

Intr-un bol pui fulgii, laptele de soia si mierea. Lasi peste noapte la frigider.

A doua zi amesteci terciul cu pireul de mango si fructele proaspete.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s