Terci cu afine si smochine

DSC07319

 

Merge micul dejun si la ora pranzului, e sambata😀

 

Ingrediente:

 

15 lingurite fulgi de ovaz

10 lingurite tarate de grau

2 linguri miere

300 ml lapte de cocos

100 ml apa filtrata

5-10 smochine proaspete

o mana de afine proaspete

 

Preparare:

 

Intr-un bol incapator se amesteca fulgii de ovaz, taratea, laptele de cocos, apa filtrata si mierea. Omogenizezi bine, pui si afinele si lasi o ora la umflat.

Se serveste terciul cu smochine si afine.

Optional: semintele de la un baton de vanilie le amesteci in compozitie pentru o aroma delicata.

Daca vrei un terci mai gros, pune mai multi fulgi sau mai multa tarate. Laptele de cocos si apa se adauga dupa preferinta, nu exista o cantitate standard, poti sa adaugi lichide doar cat sa fie suficient fulgilor sa se inmoaie.

 

Pofta buna!

DSC07327

DSC07331

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s