Frigarui

frigarui

 

Nu sunt facute de mine, doar am ajutat si furat reteta🙂

 

 

Ingrediente:

 

Carne de porc pentru gratar, mai slaba, lasata peste noapte la patruns cu frunze de cimbru si de salvie proaspete si taiate marunt, putina sare si piper, dupa gust

Slanina de casa fiarta cu usturoi

Ceapa alba

Mere

Ardei

 

Preparare:

 

Carnea se taie bucatele mici, la fel si slaninuta.

Ceapa se curata de coaja si se taie in bucati mici.

Ardeii se curata de seminte si se taie si ei bucati mici, ca pentru frigarui.

Merele se lasa cu coaja, dar li se scoate cotorul si semintele si se taie cubulete generoase.

Se iau bete de bambus speciale pentru frigarui si se alterneaza carne cu mere si ardei, ceapa si slaninuta.

Se pun frigaruiele pe gratar la foc potrivit si se intorc pe toate partile pana cand toate ingredientele sunt bine facute. Se lasa putin la racorit si se servesc cu pofta.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s