Terci cu zmeura si nuca de cocos

terci cu zmeura si cocos

 

E miami!

 

Ingrediente:

 

150 g fulgi de ovaz

200 ml lapte de soia

100 ml lapte de cocos gras

Apa filtrata dupa nevoie

1 lingura plina de miere

100 g zmeura proaspata

100 g nuca de cocos proaspata

 

Preparare:

 

Intr-un bol mare se amesteca fulgii de ovaz cu laptele de soia, laptele de cocos, mierea si zmeura, cu grija, ca sa nu zdrobesti prea tare zmeura.

Daca mai este nevoie, mai pui putina apa, adaugi nuca de cocos taiata cubulete si lasi 30-60 de minute la inmuiat.

Fulgii de ovaz vor absorbi ingredientele lichide si se vor inmuia.

Un mic dejun excelent sau o gustare simpla, insa rafinata in acelasi timp.

 

POfta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s