Salata cu porumb copt si condurasi

DSC06733

De vara…

 

Ingrediente:

 

2 rosii

2 castraveti

1 ceapa micuta-micuta

1 porumb copt

flori: condurasi

sare

ulei de masline aromat cu frunze de dafin

1 lingura seminte de canepa

putin otet de mere cu miere

 

Preparare:

 

Se curata castravetii de coaja si se taie cubulete. Rosiile le speli bine si le tai cubulete. Ceapa o toci marunt.

Se pun intr-un bol toate legumele, se amesteca cu condurasii, semintele de canepa, porumbul copt, sarea, otetul si uleiul de masline.

Se lasa in repaus 5 minute si se serveste cu pofta.

Cum se coace porumbul? Fie in jar, in soba, fie pe plita, il intorci pe toate partile pana prinde putina negreala.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s