Inghetata cu nuci si miere

DSC06399

S-avem pofta!

 

Inspiratie Madeline’s Cuisine.

 

Ingrediente:

 

250 g mascarpone

100 ml frisca lichida, fara zahar

2 linguri pline de miere

100 g nuca usor prajita

cateva picaturi de esenta migdale

 

Preparare:

 

Se spumeaza bine-bine frisca. Adauga mascarpone si  mierea si spumeaza in continuare pana obtii o crema pufoasa.

In acest punct adaugi nuca tocata grosier cu cutitul, usor prajita si esenta de migdale.

Omogenizeaza cu o spatula de silicon.

Toarna compozitia intr-un bol de plastic cu capac. Da la congelator peste noapte.

Serveste a doua zi cu pofta.

 

Pofta buna!

DSC06405

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s