Crema de branza aperitiv

DSC05336

Mmm…

 

Ingrediente:

 

500 g branza dulce de vaci

2-3 morcovi noi

1 ardei capia

1 ardei gras, galben

1 ceapa verde

2 catei de usturoi

piper proaspat macinat

50 ml lapte batut

sare de Himalaya cu boabe de piper, este tare aromata si buna

marar verde

50 g masline negre fara samburi

 

Preparare:

 

Alege o branza de vaci proaspata, de casa, bulgarasi. Daca este prea uscata adauga 50 ml lapte batut. Cu furculita omogenizeaza bine.

Adauga ardeii taiati cubulete, morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici. Asezoneaza cu sare, piper si marar dupa gust. Nu uita sa pui cateii de usturoi dati pe razatoarea cu ochiuri mici plus un fir de ceapa verde tocat marunt, cu sau fara coada verde. La final adauga si maslinele taiate rondele.

Serveste cu grisine. E un deliciu.

 

Pofta buna!

DSC05342

DSC05350

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s