Drob de ciuperci

DSC01973

Cu gandul la Paste🙂

Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon
3 linguri ulei de masline
4 fire de ceapa verde
4 fire de usturoi verde
1 legatura de marar verde
1 legatura de patrunjel verde
5 oua
Susan alb
1 lingura sare
Piper proaspat macinat, dupa gust
4-6 linguri de pesmet

Preparare:

Se spala bine ciupercile, se scurg si se taie feliute. Intr-un vas mare se pune la incins uleiul de masline, se adauga ciupercile rand pe rand si se lasa la fiert pana nu mai lasa deloc apa. Lasa-le la racit.
Transfera ciupercile intr-un vas, in mijloc adauga 3 oua, sarea si piperul, ceapa si usturoiul taiate rondele si mararul si patrunjelul tocate fin. Omogenizeaza cu o lingura de lemn. Adauga pesmetul, 4 sau 6 linguri, pana cand simti ca ai o compozitie tare.
Se ia o forma de chec mare, se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia de ciuperci. Niveleaza cu o lingura.
Bate cele 2 oua ramase cu furculita, pune-le peste drob, presara susan si coace cca 40 de minute la 180-200 de grade. Lasa la racit complet, portioneaza.

Pofta buna!

DSC01982

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s