Cheesecake cu caramel si ciocolata alba

DSC01966

Un fel de prajitura cu branza, pasca, rapid de facut si de mancat 🙂

Ingrediente:

500 g branza dulce de vaci
200 g dulce de leche
200 g ciocolata alba
3 oua
Un praf de sare
5 linguri zahar brun
5 linguri faina
5 albusuri
Coaja de la 1 lamaie

Preparare:

Intr-un bol mare amesteca branza dulce cu zaharul brun, caramelul si ouale. Baga mixerul si omogenizeaza bine. Toaca ciocolata alba marunt si adaug-o in branza. Adauga si coaja de lamaie si faina si omogenizeaza bine. La final adaugi albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Tapeteaza o tava de 26 cm cu hartie de copt, toarna aluatul si coace la foc potrivit pana la proba cu scobitoarea. Spre final da focul la mic de tot. Lasa la racit complet, portioneaza si serveste cu zahar pudra.

4 responses to “Cheesecake cu caramel si ciocolata alba

  1. Voi incerca si eu ,arata tare bine! x

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s