Chilli vegetarian

DSC01771

 

🙂

 

Ingrediente:

 

2 linguri ulei de masline

1 ceapa mare galbena

2 catei de usturoi mari

1 lingura faina

praf de chilli dupa gust

1 conserva rosii

pasta de tomate – 2-3 linguri generoase

2 conserve fasole rosie kidney

1 cana macaroane mici, melcisori

1 cana de branza cheddar sau 200 g branza brie

1 punga soia granule, 1o0 g

apa

sare

piper

 

Preparare:

 

Soteaza ceapa taiata marunt in uleiul de masline pentru 2 minute. Adauga si cateii de usturoi tocati marunt si mai soteaza 1 minut. Adauga faina si praful de chilli si amesteca pentru 1-2 minute. Stinge cu 1 cana de apa calda. Omogenizeaza compozitia. Mai adauga 1 cana de apa si omogenizeaza.

Acum poti sa adaugi rosiile din conserva, taiate cubulete, fasolea rosie, soia granule si pastele. Adauga apa cat sa acopere toata compozitia si lasa la fiert cu capacul pus.

Din cand in cand verifici si mai adaugi apa dupa trebuinta. Pui sare si piper dupa gust, pasta de rosii si dupa ce dtingi focul adaugi branza. Omogenizezi bine si lasi totul acoperit pentru 15 minute.

Se serveste cu pofta.

 

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s