Bombite de „martipan” raw vegane

DSC01486

Pentru iubitorii de martipan🙂

 

Ingrediente:

 

100 g faina de migdale

100 g faina de ovaz

100 g faina de susan

3-5 linguri de unt de cocos dintr-o conserva de lapte de cocos

1 lingura miere

200 g stafide inmuiate pentru 30 de minute in apa calduta

putina esenta de migdale

susan pentru tavalit

 

Preparare:

 

Amesteca cele 3 tipuri de faina cu untul de cocos, mierea si esenta de migdale dupa gust.

Intr-un robot de bucatarie fa un terci din stafide. Amesteca terciul cu fainurile.

Lasa compozitia la frigider pentru 30 d m inute. Daca e prea moale mai adauga faina de ovaz.

Fa bilute pe care le tavalesti prin seminte de susan crude.

 

Pofta buna!

DSC01479

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s