Raffaello, varianta raw vegana

DSC01197

Mai sanatoase, insa foarte calorice!

 

Ingrediente:

 

400 g caju

1 conserva de 400 g lapte de cocos

2 linguri pline miere

10 linguri fulgi de ovaz

10 linguri fulgi de cocos

1 baton de vanilie

plus inca putina nuca de cocos pentru tavalit

 

Preparare:

 

Se pune caju la hidratat pentru 2-3 ore in apa rece. Se scurge apoi bine. Se pune intr-un bol inalt.

Desfa conserva, nu o agita, culege deasupra tot untul de cocos si pune-l peste caju. Laptele pastreaza-l pentru alta data, faci un milkshake.

Adauga mierea, si apoi blenduieste bine cu un mixer vertical. Adauga fulgii de cocos si fulgii de ovaz facuti pulbere si semintele de la batonul de vanilie. Omogenizeaza.

Lasa la frigider pentru 30-60 de minute.

Fa bilute pe care le tavalesti prin fulgi de cocos.

Se pastreaza la frigider.

 

Pofta buna!

DSC01200

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s