Prajitura cu cafea

DSC01052

Ei, bine, de data asta varianta raw vegana🙂

 

Ingrediente:

 

Pentru blat:

25 g seminte de floarea soarelui crude

200 g curmale fara samburi

1 lingura cacao

 

Pentru crema:

2 fructe avocado coapte

2 linguri miere

1-2 linguri inka

4 linguri de mix de tarate de psyllium, ovaz si seminte de in

 

Preparare:

 

Pune semintele de floare la inmuiat in apa rece pentru 2 ore. Scurge-le bine. Intr-un blender adauga semintele, curmalele si blenduieste-le bine. Adauga si cacaua si omogenizeaza bine-bine.

Ia 4 inele de inox, patrate, unge-le cu ulei, pune-le pe cate o farfurie, ia aluat si tapeteaza fundul prajiturii.

Pentru crema, curata avocado, taie-l bucatele si intr-un bol inalt  blenduieste-l bine cu un mixer de mana impreuna cu mierea si inka. Adauga mixul de tarate. Toarna crema peste blat, da la frigider pentru 15-20 de minute. Scoate inelele cu grija. Decoreaza cu seminte de susan, stafide si bombite facute din aluat ramas tavalit prin fulgi de nuca de cocos.

 

Pofta buna!

DSC01056

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s