„Briose” cu dovleac, ovaz si curmale

DSC00876

De iarna, o varianta vegana si pe alocuri raw 🙂

 

Ingrediente:

 

1 cana piure dovleac

10 linguri fulgi de ovaz

2-3 linguri miere, dupa gust

5 linguri nuca de cocos, fulgi

putina scortisoara

putina nucsoara

200 g curmale

 

Preparare:

 

Fulgii de ovaz blenduieste-i si fa-i pulbere.

Intr-un blender amesteca piureul de dovleac, fulgii de ovaz si curmalele pana obtii o pasta. Adauga apoi fulgii de cocos, mirodenii dupa gust si mierea. Lasa 30 de minute la frigider.

Unge o forma de silicon cu ulei, pune din compozitia de „briose” inauntru, apoi scoate fiecare „briosa” pe un platou, apasand pe centrul formei.

 

Pofta buna!

DSC00874

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s