„Budinca” raw vegana cu caju si mango

DSC00735

Ceva dulce, rapid si sanatos.

 

Ingrediente:

 

200 g caju

2 linguri miere

1-2 linguri ulei cocos

1 mango copt

 

Preparare:

 

Hidrateaza in apa rece caju pentru 2-3 ore. Scurge bine.

Baga-l in bender impreuna cu mierea si uleiul. Omogenizeaza bine. La nevoie mai pune si putina apa 1-2 linguri ca sa iasa o pasta mai fina.

Ia 2 pahare, imparte crema de caju in ambele pahare.

Curata mango, paseaza-l bine si toarna in fiecare pahar peste caju. Daca este foarte zemospoti pune 1-2 linguri de tarate de psylium si asteapta sa se umfle si sa absoarba zeama apoi pune peste caju.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s