Beigli cu nuca si prune deshidratate, varianta raw vegana

DSC00002

Pofta buna!🙂

 

Ingrediente:

 

300 g nuca

200 g curmale

coaja de la 1 lamaie mica

zeama de la 1/2 lamaie

5 linguri fulgi de ovaz

300 g prune seshidratate usor afumate

 

Preparare:

 

Lasa nucile la hidratat 4 ore, scurge-le de apa si da-le prin masina de macinat macul impreuna cu curmalele. Vei obtine o pasta fina, untoasa, omogena.

Adauga fulgii de ovaz macinati fin, coaja si zeama de lamaie. Daca vrei poti pune 1 lingura de miere. Omogenizeaza bine. Lasa in repaos 1-2 ore.

Pe o foaie de silicon intinde aceasta compozitie de nuca intr-un dreptunghi uniform, suficient de gros. Unge foaia cu prunele date si ele prin masina de macinat mac. Ruleaza strans, da la frigider 2 ore si apoi portioneaza.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s