Ciorba de pui cu taitei

DSC08749

La multi ani, Romania!

 

Ingrediente:

 

1 ceapa mare

2 morcovi

1/2 telina marime medie

2 radacina de patrunjel

1-2 ardei rosii grasi

apa

sare

piper

1 pui mic

1 lingura mare de pasta de tomate

tarhon in otet

taitei mai lati

 

Preparare:

 

Pune la fiert puiul portionat in apa rece. Lasa-l sa fiarba la foc potrivit si spumeaza bine.

Cand nu mai face spuma adauga ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, ardeiul gras taiat cubulete, telina si patrunjelul intregi. Pune si sare ca sa-si traga carnea.

Dupa ce carnea este fiarta scoate-o din oala si lasa-o deoparte. Scoate si telina si patrunjeul, au fost doar pentru gust. Acum este momentul sa pui pasta de tomate, sare si piper dupa gust si tarhonul.

Adauga taiteii si cand au firt stinge focul, pune inapoi carnea, pune capacul, lasa zama sa se aseze si apoi serveste cu pofta.

 

Pofta buna!

DSC08751

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s