Este delicioasa, este de post, este sanatoasa!
Ingrediente:
Pentru „blat”:
200 g seminte de floarea soarelui crude
200 g curmale pe care le cureti de samburi
2 linguri cacao
3 linguri de fulgi de ovaz macinati putin, dar nu facuti faina
Pentru umplutura:
2 linguri generoase de tahini
3 linguri de miere
2 linguri de nuca de cocos fulgi
Preparare:
Pune semintele de floarea soarelui in apa rece la hidratat pentru 2 ore. Scurge-le bine. Ia o masina de macinat mac si trece semintele prin masina impreuna cu curmalele. Vei obtine o pasta delicioasa.
Amesteca pasta cu cacaua si fulgii de ovaz si lasa peste noapte la temperatura camerei.
A doua zi unge o foaie de silicon cu ulei, intinde din „aluat” o foaie potrivita ca lungime si grosime si unge-o cu tahini amestecat cu miere si nuca de cocos.
Ruleaza, strange bine, infloliaza cu staniol sau o punga si da la frigider pentru 2-3 ore. Taie felii si savureaza. Este miami!
Pofta buna!
superba reteta!
Multumesc, mi-a placut foarte mult, o recomand 🙂