Rulada rav vegana cu tahini

DSC09288

Este delicioasa, este de post, este sanatoasa!

 

Ingrediente:

 

Pentru „blat”:

200 g seminte de floarea soarelui crude

200 g curmale pe care le cureti de samburi

2 linguri cacao

3 linguri de fulgi de ovaz macinati putin, dar nu facuti faina

 

Pentru umplutura:

2 linguri generoase de tahini

3 linguri de miere

2 linguri de nuca de cocos fulgi

 

Preparare:

 

Pune semintele de floarea soarelui in apa rece la hidratat pentru 2 ore. Scurge-le bine. Ia o masina de macinat mac si trece semintele prin masina impreuna cu curmalele. Vei obtine o pasta delicioasa.

Amesteca pasta cu cacaua si fulgii de ovaz si lasa peste noapte la temperatura camerei.

A doua zi unge o foaie de silicon cu ulei, intinde din „aluat” o foaie potrivita ca lungime si grosime si unge-o cu tahini amestecat cu miere si nuca de cocos.

Ruleaza, strange bine, infloliaza cu staniol sau o punga si da la frigider pentru 2-3 ore. Taie felii si savureaza. Este miami!

 

 

Pofta buna!

DSC09285

DSC09292

2 responses to “Rulada rav vegana cu tahini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s