Fursecuri cu nuca si scortisoara

Biscuitei ninsi pentru sarbatori🙂

Ingrediente:

1 cana unt moale – cca 200 g
½ cana zahar pudra
1 lingurita esenta vanilie
2 – 2 cani si ¼ faina
¼ lingurita sare
1 lingurita scortisoara
1 cana nuci maciante – cam 200 g
Zahar pudra pentru décor

Preparare:

Untul la temperatura camerei se spumeaza cu zaharul pudra pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga esenta de vanilie si scortisoara plus sarea. Omogenizeaza bine.

Adauga nucile si incorporeaza-le cu mixerul. Treptat adaugi si faina, initial amesteci cu mixerul, apoi cu mana. Fa bilute din acest aluat, micute, ies cam 40.

O tava de aragaz tapeteaza-o cu hartie de copt, pune bilutele si coace cca 10-15 minute pana devin aurii pe fund. Cuptorul trebuie sa fie la 200 de grade. Pudreaza-le imediat cat sunt calde. Dupa ce se racesc mai pudreaza-le o data.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s