Pulpe de pui cu cimbru

Cu mamaliguta si mujdei…

Ingrediente:

pulpe de pui
sare
piper
catei de usturoi
cimbru uscat

Preparare:

Speli bine pulpele. Le tapetezi cu prosoape de hartie pentru a absorbi umiditatea. Presari fiecare pulpa cu sare si piper. Iei o crenguta de cimbru uscat in mana si masezi carnea cu cimbrul pana cand se impregeneaza aroma.

Impanezi fiecare pulpa cu 2-4 jumatati de catel de usturoi. Le pui pe gratar si le coci la foc potrivit, la final chiar mic pentru ca pielea sa devina crocanta.

Se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s