Gris cu lapte cu arome de toamna

De dimineata…

Ingrediente:

500 ml lapte
50 g gris
100 g stafide
3 linguri pline piure dovleac
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
1 lingurita esenta vanilie
un praf de sare
zahar brun dupa gust

Preparare:

Pui laptele si stafidele la fiert. Cand a inceput fierberea adaugi zaharul brun dupa gust si grisul in ploaie. Iei un tel si omogenizezi grisul si invarti in permanenta pentru ca se va ingrosa si se va lipi de fundul cratitei.

Cand a ajuns la consistenta dorita iei grisul de pe foc. Adaugi piureul de dovleac, esenta de vanilie, praful de sare si mirodeniile. Lasi la racorit si servesti cu pofta.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s