Brownie cu cafea si cardamon

Ciocolata, cardamon, cafea, arome delicioase.

Ingrediente:

200 g unt
100 g ciocolata amara
3 oua
3/4 cana zahar
1-2 linguri de cafea solubila/ pudra espresso
2 lingurite cardamon pudra
1 lingurita esenta vanilie
1/2 sare
2/3 cana faina

Preparare:

Topeste untul si ciocolata pe baie de abur. Lasa-le la racorit.

Spumeaza bine ouale cu zaharul, foloseste mixerul. Adauga praful de sare, cafeaua frecata cu putina apa cat sa devina crema, cardamonul, vanilia. Omogenizeaza.

Adauga ciocolata topita si racita, incet. Adauga faina si omogenizeaza cu un tel.

Tapeteaza o forma mica, patrata, cu hartie de copt, toarna aluatul si coace cca 30 de minute la 180-200 de grade. Lasa la racorit si apoi portioneaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s