Nutella pumpkin bread


Ca de duminica!

Ingrediente:

1 1/2 cana faina
3/4 cana zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 plic praf de copt
1/2 lingurita sare
1 lingurita nucsoara
1-2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita cuisoare
1 lingurita esenta vanilie
2 oua
1 cana piure dovleac
1/3 cana lapte
1/2 cana ulei
1/2 cana Nutella

Preparare:

Amesteca faina cu zaharul, bicarbonatul, praful de copt, sarea si mirodeniile.

Intr-un bol separat amesteca ouale cu uleiul, laptele, esenta de vanilie si dovleacul. Doar omogenizeaza ingredientele, nu insista prea mult.

Amesteca cele 2 compozitii – ingrediente uscate cu cele umede – si omogenizeaza bine.

Tapeteaza o tava de chec mare cu hartie de copt. Toarna 1/2 din aluat.

Incalzeste Nutella la microunde pana este lichida.

Toarna 1/2 din cantitatea de Nutella peste aluat, in ploaie, apoi ia un bat de bambus si trece-l pe lungimea tavii, facand zig-zag-uri.

Toarna restul de 1/2 aluat de dovleac, niveleaza. Deasupra toarna Nutella, restul, si niveleaza frumos.

Nu fii tentata sa pui mai multa NUtella, nu va iesi chiar cum trebuie checul. Eu am pus mai mult si nu creste atat de frumos.

Coace circa o ora la 200 de grade. Lasa la racit, portioneaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s