Cream cheese pumpkin bread

Dovleac. Din nou😀

Ingrediente:

2 oua
3/4 cana ulei
1 cana zahar
1/4 cana zahar brun
1 lingurita esenta vanilie
400 g piure dovleac
1 3/4 cana faina
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat
2 lingurite scortisoara
1-2 lingurita nucsoara
1 lingurita cuisoare
1/2 lingurita sare
200 g crema de branza + zahar pudra dupa gust

Preparare:

Amesteca ouale cu praful de sare si uleiul, cu un tel. Adauga zaharul, esenta de vanilie si piureul de dovleac. Omogenizezi bine cu un tel, insa nu insisti prea mult.

Amesteci faina cu mirodeniile, praful de copt si bicarbonatul.

Amesteci ingredientele uscate cu cele lichide. Torni intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt 3/4 din aluat.

Deasupra intinzi crema de branza amestecata cu zahar pudra. Apoi torni restul de aluat de dovleac.

Preincalzesti cuptorul la 180-200 de grade si coci 30 de minute, apoi dai temperatura la mai mic si coci inca 30 de minute sau pana la proba cu scobitoarea.

Lasi la racit complet apoi portionezi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s