Pumpkin chocolate bread

De duminica🙂

Ingrediente:

1 3/4 cana faina – 220 g
1 lingurita bicarbonat
2 lingurite scortisoara
1/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
3/4 lingurita sare
2 oua
3/4 cana zahar tos – 150 g
1/2 cana zahar brun – 100 g
1 1/2 cana piure dovleac – 340 g
1/2 cana ulei – 120 ml
1/4 cana lapte – 60 ml
100 g ciocolata amara

Preparare:

Amesteca faina cu bicarbonatul, mirodeniile si sarea.

Intr-un bol amesteci cu un tel ouale cu zaharul. ADaugi piureul de dovleac, uleiul si laptele.

Amesteca compozitia lichida cu cea solida. La final adauga ciocolata tocata grosier cu cutitul si omogenizezeaza cu o spatula.

O tava de chec mica tapeteaz-o cu hartie de copt, toarna aluatul si coace la 180-200 de grade in prima faza, apoi micsorezi temperatura. ESte gata pana la proba cu scobitoarea. Daca se arde prea mult deasupra si inca nu e copt, acopera checul cu folie de aluminiu.

Lasi la racorit complet si portionezi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s