Pumpkin walnut sweet bread


De sezon 🙂

Ingrediente:

1/2 cana zahar tos
1/2 cana zahar brun
1/2 cana ulei
2 oua
1 cana piure dovleac
1/2 cana nuci tocate grosier
1 praf de sare
cca 1,5 cana faina
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita praf de copt

Plus:

ganache ciocolata pentru decor

Preparare:

Intr-un bol adanc se pune dovleacul piure, se adauga praful de sare, zaharul brun si zaharul tos si se omogenizeaza cu un tel. Adaugi ouale si omogenizezi bine. Adaugi si uleiul, ca pentru maioneza, si omogenizezi bine, insa nu insisti foarte mult. Nu trebuie sa fie foarte cremoasa compozitia.

Amesteci faina cu praful de copt, bicarbonatul si mirodeniile. Torni ingredientele uscate peste compozitia lichida. Amesteci bine cu telul. La final adaugi nucile si le incorporezi cu o spatula.

Tapetezi cu hartie de copt o tava de chec de format mai mic si mai inalt, torni compozitia si coci in cuptorul preincalzit la 180-200 de grade, in prima faza la foc potrivit, apoi la foc mic, cca o ora sau pana la proba cu scobitoarea.

Lasi la racit, ornezi cu ganache de ciocolata, lasi la intarit ganache-ul, apoi portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s