Porridge cu fructe de toamna

Sa aveti o vineri cu spor!

Ingrediente:

500 ml lapte
100 – 150 g fulgi de ovaz
2 linguri de miere
1 praf de nucsoara
mere
pere
struguri

Preparare:

Amesteci fulgii de ovaz cu laptele si pui oala la fiert, cam in 5 minute este gata terciul. In functie de cum vrei porridge-ul, mai zemos sau mai compact, pui mai multi sau mai putini fulgi de ovaz. Cand fulgii s-au inmuiat si au absorbit din lapte, iei oala de pe foc. Lasi la racorit.

Adaugi mierea, nucsoara si fructele.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s