Cakepops „Floarea Soarelui”

Pentru iubitorii de ciocolata

Ingrediente:

blat umed de cacao
150 ml frisca lichida Meggle
1 ciocolata de lapte Schogetten

Plus:

betisoare pentru cakepops
ciocolata alba
1 ciocolata de lapte
zahar colorat
decoratii din fondant

Preparare:

Faci blatul, il lasi la racit si apoi il faramitezi cu mana intr-un bol.
Frisca si ciocolata le topesti si omogenizezi pe baie de abur. Torni compozitia fierbinte peste blat, omogenizezi cu mana.
Lasi putin la racorit, apoi faci bilute din aluat, le pui frumos pe un platou, le lasi vreo 10 minute la frigider.

Topesti ciocolata de lapte pe baie de abur, inmoi betisoarele de cakepops in ciocolata si apoi le infigi in bilutele de aluat. Dai la frigider peste noapte.

A doua zi topesti ciocolata alba pe baie de abur, scufunzi fiecare cakepops, il pui pe foaie de silicon sa se intareasca. Il poti lasa asa sau il decorezi cu zahar colorat si Floarea Soarelui din fondant.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s