Briose Floarea Soarelui

Sa-ncepem saptamana cu soare… floarea soarelui!

Ingrediente:

Pentru briose:

1 1/2 cana faina
1 1/2 lingurite praf de copt
1/4 lingurita sare
2 oua
2/3 cana zahar
170 g unt
2 lingurite esenta vanilie
1/2 cana lapte

Pentru crema:

200 g frisca lichida Meggle
250 g mascaropne
zahar pudra dupa gust

Plus:

1 ciocolata amara Schogetten
„fulgi” de ciocolata

Preparare:

In prima faza se amesteca ingredientele uscate, faina, sarea si praful de copt.
Topesti untul si-l lasi la racorit.

Spumezi ouale cu zaharul pentru 2 minute, la viteza maxima, adaugi untul topit ca pentru maioneza si esenta de vanilie. Adaugi jumatate din ingredientele uscate. Le omogenizezi bine. Adaugi laptele, apoi restul de ingrediente uscate.

Coci 18-20 minute briosele la 180 de grade sau pana la proba cu scobitoarea.
Le lasi la racit complet.

Topesti ciocolata cu putin ulei de baie de abur si ungi centrul brioselor. Presari fulgi de ciocolata. Lasi ciocolata la intarit.

Spumezi mascarpone cu zahar pudra dupa gust si apoi amesteci cu frisca batuta bine. Adaugi colorant galben, gel, Wilton. Umpli un pos cu dui de rozeta si apoi pe marginea cercului de ciocolata de pe briose faci petalele florii.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s