„Melcisori” cu cascaval si blue cheese

Pofta buna!

Ingrediente:

500 g „melcisori”
250 g cascaval
5 oua
900 g smantana
250 g blue cheese de care poftesti
apa
sare
ulei

Preparare:

In prima faza fierbi „melcisorii” conform instructiunilor, in apa cu sare si putin ulei. Le scurgi bine, apoi amesteci pastele cu cascavalul ras si smantana batuta bine cu ouale.

Adaugi sare dupa gust, tinand cont ca si branza cu mucegai este sarata putin, un praf de sare si torni compozitia intr-o tava de ceramica unsa cu ulei.

Deasupra pui bucatele din branza cu mucegai albastru si dai la cuptor pana se rumeneste frumos.

Lasi la racorit putin si servesti cu pofta.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s