Spaghete cu lapte si parmezan

Pofta buna!

Ingrediente:

250 spaghete/ tagliatelle
1 lingura generoasa ulei de masline
4 catei de usturoi
2 cani supa de pui/apa+vegeta naturala
2 cani lapte
2 linguri unt
sare
piper
1/4 cana parmezan
patrunjel verde tocat marunt

Preparare:

Se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt, numai putin cat sa se rumeneasca.
Se adauga in acest punct supa, laptele, untul si pastele. In momentul in care fierbe, se da aragazul la foc minim, se pune capacul pe jumatate si se lasa la fiert cam 15 minute. Amesteci din cand in cand.
Pui parmezanul si amesteci pana se omogenizeaza. Pui sare si piper dupa gust, iar daca e nevoie mai adaugi putin lapte, ca sa nu fie asa de gros sosul, si mai fierbi putin, cu mare grija sa nu se prinda compozitia sau sa se arda.
Lasi putin pastele la racorit si le servesti cu patrunjel verde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s