Afinata

Cine incearca o afinata in fapt de seara? 😀

Ingrediente:

5 kg afine
2 kg zahar tos
alcool curat

Preparare:

Intr-un borcan mare, curat, se pun straturi de afine proaspete, spalate, alternand cu zaharul tos. Se lasa borcanul la soare pana cand zaharul se topeste.

In acest punct se adauga alcoolul – la 2 parti suc de afinata se pune l parte de alcool.

Se acopera borcanul cu celofan si se pastreaza pentru 2-3 saptamani la temperatura camerei. Se strecoara, se pune in sticle mici si se pun dopuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s