Afinata

Cine incearca o afinata in fapt de seara?😀

Ingrediente:

5 kg afine
2 kg zahar tos
alcool curat

Preparare:

Intr-un borcan mare, curat, se pun straturi de afine proaspete, spalate, alternand cu zaharul tos. Se lasa borcanul la soare pana cand zaharul se topeste.

In acest punct se adauga alcoolul – la 2 parti suc de afinata se pune l parte de alcool.

Se acopera borcanul cu celofan si se pastreaza pentru 2-3 saptamani la temperatura camerei. Se strecoara, se pune in sticle mici si se pun dopuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s