Gogosari in otet II

Pentru ca iarna bate la usa😀

Ingrediente:

gogosari
boabe de mustar
radacina de hrean curatata
otet de mere dupa gust – la 4 litri de apa calduta se adauga cam 500 ml otet
1 ceasca de miere sau miere dupa gust
cate o aspirina pisata pentru fiecare borcan de gogosari
solutie de apa si sare: la 1 litru de apa calduta se adauga o lingura de sare grunjoasa

Preparare:

Se taie gogosarii in 2, se curata de cotor si seminte si se spala bine.
Borcanele spalate bine se umple cu gogosari, asezati frumos ca sa incapa cat mai multi, fara a-i presa. In feicare borcan se adauga boabe de mustar si radacina de hrean.
Se incalzeste apa, se adauga otetul si mierea dupa gust, se amesteca bine si se toarna peste gogosari. In fiecare borcan se pune si o aspirina pisata.
Se pun capacele, se inchid bine si se lasa la racit intre paturi pana a doua zi apoi le pui frumos in camara🙂

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s