Piept de pui cu ciuperci, la wok

Rapid si bun.

Ingrediente:

2-3 bucati de piept de pui
1 rosie mare
1 ardei gras
250 g ciuperci champignon proaspete
1 ceapa alba medie
2-3 catei de usturoi
ulei de masline
sare
piper
putina apa

Preparare:

Se incinge bine wokul. Se caleste ceapa tocata marunt pana cand devine aurie. In acest punct se adauga rosia si ardeiul, taiate cubulete. Ciupercile curatate si taiate felii se adauga si ele peste legume. Pui putina sare si piper si, la nevoie, putina apa si lasi la fiert pana cand legumele s-au patruns bine si nu mai este decat putina zeama in wok.

Pieptul de pui il speli bine, il tapetezi cu hartie de bucatarie, il sarezi si piperezi si-l tai cubulete.

Scoti legumele din wok si le pui deoparte, la cald.

Calesti puiul in putin ulei si cand este rumenit bine adaugi peste el si legumele puse deoparte. Mai adaugi putina apa sau suc de rosii, sarezi si piperezi dupa gust, daca mai e nevoie, cateii de usturoi pisati bine si lasi la fiert pana cand carnea este facuta.

Nu ia mult timp, vreo 20 de minute si totul este gata, cald, numai bun de mancat.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s