Visinata cu visine si cirese amare

Merge in fapt de seara😀

Ingrediente:

4 kg visine
1 kg cirese amare
1.750 kg zahar tos
1 l alcool curat

Preparare:

Dupa ce speli bine fructele, le pui intr-un borcan mare, de 7-8 l. Pui un strat generos de fructe, unul de zahar si tot asa pana la final cand se termina fructele. Nu pui niciodata zahar pe fundul vasului deoarece se va dizolva greu.

Legi borcanul la gura cu un tifon, dai la soare pana cand zaharul s-a dizolvat, dureaza cam 2 saptamani.

La final adaugi alcoolul curat respectand proportia de 2 parti suc de fructe, 1 parte alcool, aproximativ 1 l de alcool.

Lasi fructele inauntru, inchizi bine borcanul si il dai la umbra si racoare pentru inca 4-6 saptamani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s