Sirop de visine

Varianta fiarta🙂

Ingrediente:

1 kg visine coapte bine
500 g zahar
1/2 aspirina

Preparare:

Speli fructele bine. Scoti samburii din visine. Amesteci fructele cu zaharul si le lasi peste noapte sa stea. Amesteci din cand in cand.

A doua zi scurgi zeama. Fructele ramase la pasezi cu un blender de mana. Amesteci cele 2 compozitii si le pui la fiert. Lasi la fiert cam 10 minute din momentul in care a inceput siropul sa fiarba. Pui aspirina pisata si amesteci bine.

Torni siropul in sticlute de 1 l, pui capacele, strangi bine si le lasi la racit intre paturi pentru 1-2 zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s