Granita de portocale

Ploua? Dam cu inghetata 🙂

Ingrediente:

400 ml apa
300 ml suc de portocale proaspat stors
150 g zahar pudra
2 fiole esenta rom

Preparare:

Amesteca apa cu zaharul si lasa la fiert cam 10 minute pana se leaga un sirop. Lasa la racit.
Amesteca sucul de porto cu esenta apoi cu siropul racit. Da la congelator.
Amesteca din cand in cand cu o furculita. Cam in 3 ore se poate servi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s