Negresa „rasturnata” cu banane

Ca de seara 😀

Ingrediente:

5 banane bine coapte
6 oua
1 cana de zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita plina cu scortisoara
1/3 cana cacao
1 cana si 1-2 linguri de faina
1 lingurita bicarbonat
200 g unt

Preparare:

Tapeteaza o tava de 35X42cm cm cu hartie de copt. Pe fundul ei pune rondele de banane.
Spumeaza ouale cu zaharul si praful de sare. Adauga untul topit si racit, bicarbonatul si scortisoara. Pune si cacaua amestecata cu faina si omogenizeaza bine cu mixerul.
Toarna compozitia peste banane, niveleaza cu o spatula. Coace in cuptorul preincalzit cca 30 de minute, pana la proba cu scobitoarea.
Lasa la racit si rastoarna negresa pe un platou, portioneaza si mananca cu pofta 🙂

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s