Pandispan cu cacao si visine

S-aveti o miercuri frumoasa!

Ingrediente:

6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri ulei
un praf sare
2 linguri cacao
4 linguri faina
1/2 plic praf de copt
visine fara samburi puse la borcan, special pentru praji

Preparare:

Spumeaza albusurile cu un praf de sare. Spumeaza galbenusurile cu zaharul pana compozitia se albeste. Adauga lingurile de ulei, pe rand. Amesteca cele 2 compozitii, usor, cu mixerul.
Adauga cacaua, praful de copt si faina si omogenizeaza totul.
Toarna aluatul intr-o tava dreptunghiulara mare, tapetata cu hartie de copt. Scurge bine visinele si presare-le peste aluat.
Coci cam 30 de minute, pana la proba cu scobitoarea.
Lasa la racit si portioneaza.

Pofta buna!

Anunțuri

3 responses to “Pandispan cu cacao si visine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s