Papricas cu cartofi si naut

Daca-i post, post sa fie!

Ingrediente:

2 kg cartofi
250 g naut
1 ceapa alba, mare
2 catei de usturoi
3 morcovi
ulei
sare
piper
boia dulce/iute
1 conserva de rosii decojite
cimbru uscat/patrunjel verde

Preparare:

Se caleste ceapa tocata maruntel. Se adauga si cateii de usturoi tocati. Tot acum pui si o lingurita – doua de boia dulce/iute. Calesti cateva secunde, pui morcovul ras, rosiile decojite si taiate cubulete, cu tot cu sos, pui apa si cartofii taiati felii mai mari. Apa cat sa acopere bine cartofii.
Adaugi si nautul – de cu seara il pui la inmuiat si dimineata il fierbi bine. Pune sare in papricas si lasa la fiert pana cand cartofii sunt patrunsi, insa sa nu se faca terci.
Adauga piper si, eventual, cimbru uscat. Stinge focul.
Poti sa servesti cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s