Cheesecake cu Nutella si capsuni

La multi ai doamnelor si domnisoarelor!

Ingrediente:

Pentru blat:

400 g biscuiti digestivi
2-3 linguri cacao
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar pudra
200 g unt

Pentru crema:

1 kg branza dulce de vaci, crema, Lidl
500 g Nutella
1 fiola esenta rom
9 foi gelatina Dr. Oetker

Plus:

500 g capsuni
1 ciocolata lapte

Preprare:

Macina biscuitii bine-bine, adauga cacaua, scortisoara, zaharul si untul topit.
Tapeteaza o tava rotunda, de 28 cm diametru, cu hartie de copt, doar fundul, unge cu ulei, putin, si tapeteaza baza cu biscuitii. Ridica putin de blat si pe margine. Da la frigider pentru 10 minute.
Amesteca branza cu Nutella si fiola de rom. Gelatina pune-o la hidratat, topeste-o pe baie de abur. Ia cate putin din crema cu branza si Nutella – la temperatura camerei tinute ingredientele de cu seara – si amesteca cu gelatina, cand s-a temperat, aduga toata gelatina peste crema. Omogenizeaza cu o spatula. Rastoana crema peste blat. Da peste noapte la frigider.
A doua zi decorezi cu capsuni si cu ciocolata topita.

Pofta buna!

Anunțuri

4 responses to “Cheesecake cu Nutella si capsuni

  1. La mulți ani și la multe primăveri înfloritoare! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s