Pizza cu pesto de spanac, sunca si telemea

Este delicioasa, am avut succes mare cu ea 🙂

Ingrediente:

aluat pizza
pesto cu spanac
200 g sunca de Praga
200 g telemea
1 conserva de rosii decojite, cubulete

Preparare:

Din aluatul de pizza intinzi, pe hartie de copt, 2 rotunduri potrivite, operatia se face cu mana, cu degetele unse cu ulei.
2 linguri generoase de pesto le amesteci cu conserva de rosii. Ungi fiecare pizza cu aceasta compozitie, in strat generos.
Deasupra pui fasii de sunca si telemea cubulete.
Coci 20 – 25 de minute, pana cand blatul devine crocant. Lasi putin la racorit, apoi portionezi si mananci cu pofta.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s