Bors de pui

Sa ne-ncalzim 🙂


Ingrediente:

1 kg pulpe superioare pui
1 l bors
sare
piper
2 legaturi de patrunjel verde
1 legatura de marar verde
5 cartofi mari, rosii
1 punga de 400-500 g mix de legume congelate ( morcov, mazare, patrunjel, fasole verde, porumb, ardei)
2 cepe potrivite

Preparare:

Spala bine carnea si pune-o la fiert in apa rece. Spumeaz-o bine si apoi pune legumele congelate si ceapa tocata marunt. Nu uita si de cartofii taiati cubulete mai mici Apa sa fie cam pana la jumatatea olii.
Toate vor fierbe repede. Incalzeste borsul, adauga-l peste legume. Potriveste de sare si piper, dupa gust.
Cand toate sunt fierte, stinge focul si adauga verdeata tocata marunt.
Moldovenii ar pune si niste fidea printre legume 🙂 Sa fie mai „des” borsul.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s