Pesto cu spanac

Miami!

Ingrediente:

500 g spanac congelat
3 catei mari de usturoi
sare
piper
1 cana nuci
1 cana pecorino ras
2-3 linguri zeama lamaie
1/2 cana ulei masline
2 linguri busuioc uscat sau verde

Preparare:

Se poate folosi si spanac verde, eu am folosit 500 g spanac congelat.
Se incinge wokul, se „calesc” nucile pana se prajesc bine, se lasa la racit si apoi se macina.
Pune ulei de masline in wok, caleste cateii de usturoi tocati marunt, spanacul si lasa totil pe foc pana cand spanacul se dezgheata si rezulta o pasta omogena.
Intr-un vas se pune spanacul racorit, se adauga nuca macinata, busuiocul, pecorino ras, sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Baga blenderul de mana in compozitie si blenduieste pana cand rezulta o pasta omogena. La nevoie mai pune ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.
Foloseste acest pesto cu paste sau pizza.

Pofta buna!

Anunțuri

2 responses to “Pesto cu spanac

  1. Pingback: Spaghete cu pesto | Artă și savoare

  2. Pingback: Pizza cu pesto de spanac, sunca si telemea | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s