Hummus cu spanac

Mai bun decat as fi crezut. Merita o sansa sau mai multe :).

Ingrediente:

500 g boabe de naut
250-500 g spanac congelat
2 catei mari de usturoi
ulei de masline
zeama de la o lamaie
sare
piper

Preparare:

Pune nautul la inmuiat de cu seara in apa calda. Dimineata arunca apa, pune apa proaspata si lasa la fiert, cam 2 ore, depinde de naut. Pastreaza 1-2 cani din apa in care a fiert nautul.
In wok pune putin ulei de masline si caleste cateii de usturoi tocati marunt. Adauga spanacul si lasa-l pe foc pana cand se dezgheata si se caleste putin.
Adauga spanacul peste naut. Baga blenderul de mana si fa o pasta fina. Adauga sare, piper, apa dupa cum iti doresti consistenta – mai moale sau mai tare, pastoasa – si ulei de masline. Nu uita sa pui si zeama de la lamaie.
Este miami, este satios si de post.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s