Brownie cu blat de covrigei si dulce de leche

Pe 16 am facut 4 ani de „blogareala”, azi va servesc cu o praji 🙂

Ingrediente:

Blat covrigi

3/4 cana covrigei sarati facuti pulbere
1/3 cana faina
1/3 cana zahar brun
1/4 lingurita bicarbonat
80 g unt topit

Negresa:

1/2 – 1 cana dulce de leche
120 g unt
200 g ciocolata lapte/amara
50 g cacao
3 oua
3 albusuri
200 g zahar
1 lingura esenta vanilie
un praf sare
200 g faina

Preparare:

Pentr blat amesteca covrigeii pulbere cu faina, zaharul, bicarbonatul si untul topit.
Tapeteaza o tava dreptunghiulara, mare, cu hartie de copt. Pune covrigeii si tapeteaza cu acest blat tot fundul tavii.
Da blatul la copt 5 minute.
Scoate tava si toarna deasupra negresa.
Untul cu ciocolata le pui pe bie de abur la topit. Lasi la racorit. Adaugi cacaua, zaharul, ouale, un praf de sare, vanilia si faina. Omogenizezi bine.
Din loc in loc pui linguri de dulche de leche.
Cu un bat de frigarui faci modele in blat, apoi dai la cuptor pan acand centrul negresei este ferm.
Lasi la racit, portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s