Ciorba de varza cu afumatura

Sa se bucure carnivorii!

Ingrediente:

1 varza mica
ulei
2 cepe potrivite
1 conserva mica rosii decojite, cubulete
2 morcovi
1/2 telina mica
1 ardei gras rosu
sare
piper
bors/otet/sare de lamaie
2 legaturi de patrunjel verde
cimbru uscat
1/2 kg costita afumata

Preparare:

Caleste ceapa taiata marunt. Dupa 1-2 minute, lasata la foc potrivit, adauga ardeii taiati cubulete, rosiile cu tot cu sos, telina si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Daca varza este frageda, nu o adauga inca, pune-o dupa ce legumele sunt fierte 1/2, daca, in schimb, este mai batrana si atoasa, da-o pe razatoarea cu ochiuri mari si pune-o la fiert inca de la inceput.
Taie costita afumata in bucati mici, adauga-le in oala, pune apa cat sa acopere bine si lasa la fiert.
Potriveste de sare, piper si sare de lamaie. Stinge focul, adauga cimbrul si patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s