Blondina cu branza

Dupa o „roscata” vine si o „blonda” 🙂

Ingrediente:

1 cana unt topit
1 cana zahar brun
2 lingurite esenta vnilie
3 oua + 2 albusuri
2 cani faina
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
350 g branza crema Lidl
1/2 cana zahar
2 linguri faina
1 ou

Preparare:

Topeste untul si lasa-l la racit. Amesteca-l cu zaharul brun, esenta de vanilie si ouale. La final adauga sarea, praful ecopt si faina. Pune 2/3 din compozitie intr-o tava dreptunghiulara mica.
Amesteca branza cu zahrul, oul si faina. Pune-o deasupra aluatului de blondina. Adauga deasupra 1/3 din aluatul ramas.
Cu un cutit ascutit sau un bat de frigarui fa linii pe lungime si pe latime, apoi da la copt, in cuptorul preincalzit, pentru cca 40 de minute. La inceput foc mediu, apoi foc mic, pana cand blondina a crescut frumos si partea de deasupra nu se mai misca. Fa proba si cu scobitoarea.
Las-o la racita poi portioneaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s